Καλώς Ήρθατε στην Atlantis

MainDSS

Είναι πολύ σημαντικό για μία εταιρία να γνωρίζει τα αδύνατα και δυνατά της σημεία, να αντιλαμβάνεται τη θέση της σε σχέση με το περιβάλλον που δραστηριοποιείται και να έχει αποτελεσματική καθοδήγηση σε μια συστηματική προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης.

Το mainDSS αποτελεί το ενδεδειγμένο εργαλείο για την κάλυψη της παραπάνω ανάγκης. Συνθέτοντας μία webbased πλατφόρμα γνώσης σε θέματα συντήρησης και Asset Management παρέχει αυτοματοποιημένα τρεις κύριες υπηρεσίες:

1. Auditing – Με βάση τα διεθνή πρότυπα, το mainDSS αποτυπώνει και αξιολογεί την απόδοση του τεχνικού τμήματος, συλλέγοντας αυτόματα τα απαιτούμενα δεδομένα από το πληροφοριακό σύστημα συντήρησης της κάθε επιχείρησης.

2. Benchmarking – Συγκρίνει, σε παγκόσμιο επίπεδο, την απόδοση του τεχνικού τμήματος της εταιρίας, σε όλους τους τομείς του Asset Management, με τις μέσες και πρότυπες (world class) τιμές.

3. Consulting – Παρέχει ιεραρχημένες προτάσεις βελτίωσης, βάσει των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης και των συγκριτικών δεδομένων σε όλες τις θεματικές περιοχές του Asset Management.

Καινοτομία

  • Δεν απαιτείται η επιτόπου παρουσία Maintenance consultant
  • Αυτόματη συλλογή δεδομένων από το εταιρικό CMMS (Διαθεσιμότητα έτοιμων Plug-in)
  • Παγκόσμια βάση δεδομένων για Asset Management Benchmarking
  • Αυτόματη – ηλεκτρονική παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Asset Management

 

www.mainDSS.eu